Toeristisch Oldambt valt in de prijzen

woensdag 16 april 2014

Toeristisch Oldambt valt in de prijzen

Deze week zijn maar liefst twee toeristische ondernemers in Oldambt in de prijzen gevallen. Fontana Bad Nieuweschans is leukste uitje van Groningen en Blauwestadhoeve Midwolda is beste groepsaccommodatie van Groningen. 

Leukste uitje van Groningen

Maandag 14 april werd Fontana Bad Nieuweschans door ANWB-leden verkozen tot ‘leukste uitje’ van Groningen. Volgens de leden is het bij Fontana Bad Nieuweschans 100% genieten. Ze zijn vooral enthousiast over het thermaalbad, de sauna, het restaurant, het hotel, het personeel en de service.
In totaal waren er 10 genomineerden in de provincie waaronder Vesting Bourtange, Zeehondencréche Pieterburen, het Groninger Museum en het stripmuseum Groningen.

Beste groepsaccommodatie van Groningen

Een mooi overwinning was er ook voor Blauwestadhoeve in Midwolda. Zij zijn dinsdag 15 april door  het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG) uitgeroepen tot ‘beste groepsaccommodatie’ van de provincie Groningen. De strijd ging tussen 3 genomineerden, maar het publiek koos met 401 stemmen overtuigend voor  Blauwestadhoeve. De uitreiking van het schild en certificaat, waarmee zij zich ‘Accommodatie van het jaar 2014’ in de provincie Groningen mogen noemen, vindt plaats op 23 april om 11.00 uur in Midwolda. 

 

Deel deze pagina