Toeristische promotie gestart met tv-commercial Airshow

woensdag 24 april 2013

Toeristische promotie gestart met tv-commercial Airshow

Marketing Oldambt en het projectbureau Blauwestad hebben vanmiddag op vliegveld Oostwold de toeristische promotie van de regio gelanceerd. Onder andere tv-commercials, advertenties, buitenreclame, een website, een nieuwe uitkalender, vlaggen, een fietskaart en een magazine, worden ingezet om de toerist en de dagrecreant te verleiden het Oldambt te bezoeken.

Om de regio Oldambt te promoten zet Marketing Oldambt radio- en tv-commercials in waarin telkens een groot evenement in het Oldambt centraal staat. Tijdens een speciale bijeenkomst in de hangar van vliegveld Oostwold kregen toeristische bedrijven uit de regio de eerste tv-commercial te zien. Het vliegevenement Oostwold Airshow, dat op 20 mei plaats vindt, is het eerste evenement in de regiopromotie van Oldambt. Hierna zullen er nog 8 volgen, waaronder WaterWeekend Blauwestad en Keltisch Midzomer Festival.

Vanaf vrijdag 10 mei 2013 zendt RTV Noord en RTV Drenthe de tv-commercial 100 keer uit. De eerste uitzending is om 18.50 uur. Ook zal langs de snelweg A7, in de omgeving van Winschoten, op vier grote borden en met advertenties het evenement onder de aandacht worden gebracht.

Video

Deel deze pagina