UITagenda Oldambt

dinsdag 22 oktober 2013

UITagenda Oldambt

Vandaag verschijnt de nieuwste Oldambtster met daarin de gedrukte versie van de UITagenda Oldambt. De agenda staat weer boordevol activiteiten, evenementen, voorstellingen, concerten en exposities die komende maand binnen Oldambt plaatsvinden. Het is een selectie van uitgaanstips die op de website van UITagenda Oldambt staan vermeld. Door plaatsing in de Oldambtster worden deze tips ook huis-aan-huis onder de aandacht gebracht. 

Dit jaar heeft Marketing Oldambt de vernieuwde UITagenda Oldambt geïntroduceerd. Een selectie van de vermeldingen op de website werden tweemaandelijks huis-aan-huis verspreid in de gedrukte versie. Door plaatsing in de Oldambtster worden de uitgaanstips nog steeds huis-aan-huis onder de aandacht gebracht, maar is het aanbod actueler. De Oldambtser verschijnt tien keer per jaar waardoor de informatie vaker ververst kan worden. Daarnaast zal de gedrukte versie van de kalender tijdens het toeristisch seizoen nog steeds tweemaandelijks uitgebracht worden. Deze wordt verspreid via VVV's, toeristische informatiepunten en horecagelegenheden in Oldambt, maar ook buiten de gemeentegrenzen. Dit biedt ons de gelegenheid de activiteiten nog breder onder de aandacht te brengen. 

Digitaal ontvangen

Heb je de Oldambtster gemist of wil je de UITagenda Oldambt graag digitaal ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@uitagendaoldambt.nl. We sturen de agenda dan elke maand als een pdf bestand per email naar je toe. 

Zelf een evenement aanmelden?

Voor het aanmelden van je eigen evenement, activiteit, expositie, etc. vul je het digitale aanmeldformulier op de website in. Om de vermelding extra aantrekkelijk te maken, kun je hierbij ook een foto uploaden. Vervolgens wordt het geplaatst op de website. Evenementen die tijdig worden aangemeld komen daarnaast in aanmerking voor een vermelding in de gedrukte agenda. De informatie wordt tevens doorgegeven aan diverse andere media. De UITagenda Oldambt is geheel gratis; deze service wordt aangeboden door Marketing Oldambt in samenwerking met Bibliotheken Oldambt.

Deel deze pagina