Uitbreiding Groningen Routes app

vrijdag 24 januari 2014

Uitbreiding Groningen Routes app

In 2012 heeft Marketing Groningen een Groningen Routes App gelanceerd. De app biedt een verzameling wandel-, fiets- en autoroutes die de meest interessante plekken van Groningen laten zien.
Binnen Oldambt zijn er inmiddels 4 routes beschikbaar, waarvan de route ‘Van Oudeschans naar Nieuweschans en terug’ onlangs is toegevoegd.  

Marketing Oldambt heeft een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van deze nieuwe fietsroute. De route, met een lengte van 32 kilometer, voert langs verschillende interessante locaties waaronder galerieën, bijzondere gebouwen, nieuwe natuur, musea en Rosarium Winschoten.

Met de route-app is je smartphone je persoonlijke gids voor onderweg. De app vertelt je op verschillende interessante locaties alles over de gebieden die je bezoekt. Sta je op een interessante plek, dan speelt de telefoon automatisch een geluidsfragment af. De kaart op je telefoon geeft duidelijk aan waar je naartoe moet. Verdwalen is dus niet mogelijk. Al je aandacht kan gaan naar de omgeving, naar al het moois dat Oldambt te bieden heeft!

Android: Google Play
iOs: App Store
 

Deel deze pagina