Veel te beleven tijdens Koningsdag Winschoten

dinsdag 15 april 2014

Veel te beleven tijdens Koningsdag Winschoten

Een veelzijdige vrijmarkt, knallende muziek van DJ School Groningen en vele andere festiviteiten gaan op zaterdag 26 april voor een onvergetelijke eerste Koningsdag zorgen. Daarnaast doen alle winkeliers in Winschoten dit jaar een leuke duit in het zakje door het aanbieden van de zogeheten Oranjeknallers, aanbiedingen die alleen geldig zijn op Koningsdag.

De straten van het centrum in Winschoten lopen vanaf een uur of 6 in de ochtend al vol met vele enthousiastelingen die hun tweedehands spulletjes aanbieden op de vrijmarkt. Zij zijn echter niet de enige vroege vogels van die dag: verscheidene horecagelegenheden in de stad openen al vroeg hun deuren, sommige al om 7.00 uur.

Voor kinderen valt er voldoende te beleven: er zijn springkussens en er is een  schminkteam van Pirates4kids aanwezig. Daarnaast wordt de aandacht van de kinderen zeker getrokken door de beats van DJ School Groningen die door de stad schallen en waar kinderen zelf hun DJ kunsten kunnen uitproberen. Het Marktplein en het Israëlplein worden voorzien van live-muziek en er zijn een aantal oude brandweerwagens te bewonderen.

Kortom, kom naar het centrum van Winschoten en vier samen met alle andere aanwezigen een spetterende Koningsdag!

Foto: Marcel-Lameijer.nl

 

Deel deze pagina