Verenigingen en sportclubs gezocht voor Dag van het Park

dinsdag 01 maart 2016

Verenigingen en sportclubs gezocht voor Dag van het Park

Sport, spel en muziek tijdens Dag van het Park

Op zondag 29 mei van 13.00 tot 17.00 uur vindt weer de jaarlijkse Dag van het Park plaats in het Rosarium en Stadspark in Winschoten. Dit evenement wordt georganiseerd door de gemeente Oldambt, met als doel zoveel mogelijk inwoners uit de gemeente naar parken en groen in hun leefomgeving te trekken en een onvergetelijke dag te laten beleven.

Verenigingen en sportclubs uit de gemeente Oldambt krijgen tijdens de Dag van het Park een geweldige kans om zichzelf te profileren. Ze mogen er deze dag alles aan doen om zichzelf op de kaart te zetten door het geven van workshops, trainingen, optredens of door het verstrekken van informatie. Voor de communicatie en coördinatie wordt gezorgd door de Stichting Marketing Oldambt. Om een grote diversiteit ten toon te spreiden, zoeken wij nieuwe verenigingen die hieraan willen deelnemen. ‘Hoe meer verenigingen en sportclubs er mee doen, hoe leuker’, aldus de organisatie. 

Ben je op zoek naar nieuwe leden, of wil je je vereniging of sportclub meer bekendheid geven? Meld je vereniging  of sportclub dan aan voor deelname via Jordi Smith, te bereiken tijdens kantooruren op 0597-700280 of via het mailadres jordi.smith@marketingoldambt.nl.
 
Deelname is volledig gratis.     

Deel deze pagina