Verenigingen gezocht voor Dag van het Park

donderdag 12 maart 2015

Verenigingen gezocht voor Dag van het Park

Sinds 2005 vindt in het Rosarium van Winschoten een unieke middag plaats, namelijk de “Dag van het Park”. Deze dag wordt georganiseerd door de gemeente Oldambt met als doel zoveel mogelijk inwoners van de Gemeente naar parken en groen in hun leefomgeving te trekken. De locatie voor dit evenement is in dit geval het Rosarium en het Stadspark van Winschoten.

De verenigingen en sportclubs uit de Gemeente Oldambt krijgen tijdens de “Dag van het Park” een geweldige kans om zichzelf te profileren. Van 13.00 uur tot 17.00 uur doen de deelnemende verenigingen er alles aan om zichzelf op de kaart te zetten door het geven van workshops, trainingen, optredens of door het verstrekken van informatie. Genoeg redenen voor een zeer geslaagde en gezellige middag voor jong en oud. 
Om een grote diversiteit ten toon te spreiden, zoeken wij nieuwe verenigingen die hieraan willen deelnemen. “Hoe meer hoe beter”.

Ben je op zoek naar nieuwe leden voor je vereniging? Of wil je jouw vereniging meer bekendheid geven? Meld je vereniging dan aan voor deelname via Tineke Piëst, te bereiken tijdens kantooruren op 0597-417080 of via het mailadres tineke.brinks@marketingoldambt.nl.
 
Deelname is volledig gratis.     

Deel deze pagina