Voedselbank luncht op hoog niveau

woensdag 18 september 2013

Voedselbank luncht op hoog niveau

Afgelopen maand maakte iedereen, die de facebookpagina van Marketing Oldambt bezocht en besloot te “liken”, kans op een lunch op hoog niveau. Marleen Smit, Martin Viel, Cami Tiru en Mark Kalse zijn de gelukkige winnaars. Samen met 3 vrienden zijn zij uitgenodigd om komende zaterdag te genieten van een lunch bovenop de Winschoter toren, verzorgd door Broodjeshuis Panini.  

Marketing Oldambt is sinds deze zomer actief op Facebook. Om de pagina facebook.com/oldambt te introduceren heeft Broodjeshuis Panini uit de Langestraat een ludieke actie aangeboden aan Marketing Oldambt. Wie in de maand augustus de pagina Oldambt ging “liken” maakte kans op een lunch bovenop toren d’Olle Witte waar VVV Oldambt in is gevestigd. De actie is een mooi voorbeeld dat je ook op kleine schaal elkaar eenvoudig kunt versterken door samen te werken.

Eén van de winnaars van de actie is Mark Kalse, raadscommissielid binnen de gemeente Oldambt namens de Partij voor het Noorden. Hij besloot de prijs ter beschikking te stellen aan de Voedselbank Oldambt. “Stuk voor stuk allemaal mensen voor wie een dergelijke, bijzondere traktatie een nog veel grotere verrassing zou kunnen betekenen” aldus Kalse. In overleg met de Voedselbank is een mevrouw uit Winschoten uitgekozen als de gelukkige winnares. Zij is hierdoor diep geroerd en geniet zaterdag samen met haar kinderen tijdens een uitgebreide lunch van een fantastisch uitzicht over Winschoten.

RTV Noord besteed komende zaterdagavond aandacht aan Voedselbank Oldambt in het programma Goud Bezig! Hierin staat vrijwilliger Klaas Suur centraal die elke week weer veel moeite doet om eten te regelen voor de ruim 300 cliënten van de voedselbank. De uitzending begint om 18.26 uur en wordt ieder half uur herhaald.
 

Deel deze pagina