Vorstelijke benefiet Kerstbrunch bij Landgoed Westerlee

woensdag 10 december 2014

Vorstelijke benefiet Kerstbrunch bij Landgoed Westerlee

Op 25 en 26 december zijn de meeste mensen vrijaf om samen Kerstfeest te vieren. Familie en vrienden zoeken elkaar op om er  gezellige feestdagen van te maken, dit met een uitstapje of een uitgebreid kerstdiner. Dit jaar geeft Hotel Restaurant Landgoed Westerlee extra aandacht aan eenzame mensen door ze een heerlijke Kerstbrunch aan te bieden waarbij zanger/toetsenist Meeuwes Peetsma een Kerstconcert geeft. Lentis zal de genodigden hiervoor samenstellen. Lentis is een instelling voor mensen met een sociale en geestelijke uitdaging.

Deze benefiet Kerstbrunch past goed in een reeks van activiteiten van Vorstelijk Tafelen Oldambt waaraan Landgoed Westerlee en Museum Slag bij Heiligerlee meedoen in het kader van de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Tot en met september 2015 wordt op het Landgoed elke maand een diner bereid en geserveerd op basis van recepten van streek- en seizoenproducten die gebruikt werden aan het Hof in de tijd van onze Koningen en Koninginnen uit het Huis van Oranje-Nassau. Deelnemers aan dit evenement krijgen een gratis goodiebox met diverse producten, vouchers, een duurzame placemat en een entreebewijs voor Museum Slag bij Heiligerlee.

Vorstelijk Tafelen Oldambt heeft zich verbonden met diverse goede doelen waaronder deze Vorstelijke benefiet Kerstbrunch die in samenwerking met Lentis plaatsvindt. Verder werd een Vorstelijk Ontbijt aangeboden aan de leerlingen van de basisscholen in Westerlee in de Nationale Ontbijtweek begin november jl. Verder krijgen andere scholen een rondleiding op het Landgoed en worden er door het Landgoed gastlessen over Vorstelijk Tafelen en de Monarchie verzorgd. Een deel van de opbrengst van Vorstelijk Tafelen Oldambt gaat naar de vrijwilligersorganisatie 'Musea Heiligerlee' en worden boeken Vorstelijk Tafelen in Nederland door het Landgoed verkocht voor het goede doel www.restovanharte.nl.

Meer informatie over deelname aan Vorstelijk Tafelen Oldambt onder Arrangementen.

Deel deze pagina