Waterbei straattheaterfestival Winschoten 23 en 24 augustus

maandag 01 juli 2013

Waterbei straattheaterfestival Winschoten 23 en 24 augustus

Het 4e Waterbei straattheaterfestival in Winschoten op 23 en 24 augustus 2013 belooft weer 2 dagen vol spraakmakende, spectaculaire, ontroerende en zinderende acts te worden van meer dan 100 artiesten uit 8 verschillende landen, waaronder Australië en Amerika.

Het Waterbeifestival begint op vrijdag 23 augustus om 15.00 en gaat die dag door tot in de kleine uurtjes met maar liefst 2 hoofdacts op het Marktplein.

Zaterdag 24 augustus vanaf 12.00 uur biedt het centrum van Winschoten plaats aan diverse acts, acrobatiek, muziek, dans en theater van een zeer hoog niveau voor jong en oud.

Voor het jongere publiek is er het Familieplein op het Israëlplein, met o.a. het reusachtige varken PIG waar binnen een voorstelling wordt gegeven, speelbeelden, een vertederend draaimolentje en nog meer.

Diverse walkacts laten Winschoten bruisen, net als spetterende podiumacts die het publiek ademloos zal laten genieten. Een spectaculaire trampolineshow, maar ook de training voor de Olympische Spelen dressuur voor “paarden”, dansen met bedden, de kleinste bioscoop van ons land, mysterieuze figuren, zwevende kristallen bollen en nog heel veel meer op 23 en 24 augustus tijdens het Waterbei in Winschoten.

Deel deze pagina