Weer naar de bioscoop in Winschoten!

maandag 31 augustus 2015

Weer naar de bioscoop in Winschoten!

Van woensdag tot en met zondag kan men weer een filmpje pakken in Winschoten! Zo zijn er naast de Filmliga vertoningen nu ook commerciële films te zien. Wat dacht je van de blockbusters als TED 2, Paper Towns, Minions en Jurassic World.
Leo Hegge directeur van Cultuurhuis De Klinker: "Wij zijn blij dat we het bioscooppubliek weer kunnen bedienen. Op woensdag 2 september is de populaire (kinder)film ‘Minions’ te zien. Er is namelijk speciaal voor de kinderen een middagprogramma geselecteerd. Ook in het weekend is er genoeg keus voor de volwassenen met bijvoorbeeld keiharde actiefilms als ‘Mission Impossible 5’.’’

De Rabozaal is uitgerust met comfortabele stoelen, de modernste digitale filmprojectie-apparatuur, een dolby-surround geluidsinstallatie en een projectiescherm van 11 meter x 6 meter. Digitale projectoren bieden ook mogelijkheden om het aanbod uit te breiden met registraties van (live)concerten, opera, theaterproducties of voetbalwedstrijden en presentaties en bijeenkomsten.

Online kaartverkoop
Alle informatie over de verwachte films, tijden & tickets is te vinden op www.indeklinker.nl.
Het online kopen van kaarten kan zeer gemakkelijk via de website van De Klinker. Daarnaast zijn hier geen extra kosten aan verbonden en zijn de tickets gelijk thuis uit te printen. Geen wachtrij bij de kassa dus! Tickets kunnen ook gekocht worden aan de kassa, volwassenen: €10 en kind t/m 12 jaar: €6.

Filmhuis De Klinker
Ook de filmhuis voorstellingen starten weer vanaf 1 september. Elke dinsdagavond is de vaste wekelijkse avond voor de vertoning van arthouse films in samenwerking met de Filmliga Winschoten/Oldambt.

Nieuwsgierig?
Kom naar de officiële opening van De Klinker op 18 september vanaf 20:30 uur en maak de filmbeleving in de Rabozaal zelf mee!

Deel deze pagina