Maak kans op een lunch op hoog niveau!

woensdag 31 juli 2013

Maak kans op een lunch op hoog niveau!

Ondernemer zoekt het hogerop

De financiële impuls om de Winschoter binnenstad naar een hoger niveau te tillen, heeft veel belanghebbenden ervan overtuigd dat samenwerken de sleutel tot succes is. In het groot, bijvoorbeeld om investeringen in vastgoed te realiseren, maar soms kunnen ondernemers en (semi)overheid elkaar ook in kleinere initiatieven vinden.

Arjan Kenter heeft broodjeshuis “Panini” in de Langestraat. “Ik zit altijd vol ideeën. En omdat we de mooie binnenstad van Winschoten naar een hoger niveau willen tillen, dacht ik direct aan toren d’Olle Witte”. Een fantastisch uitzicht over onze mooie binnenstad. Maar de invulling was nog niet helemaal duidelijk. Tot de directeur van Marketing Oldambt een ijscappuccino bij mij kwam halen. Ik heb hem gevraagd wat hij vond van het idee om een lunch te organiseren boven op de toren in de Torenstraat (waar VVV Oldambt in gevestigd is). De volgende dag belde hij me op en zei hij dat hij het een leuk idee vond voor een Facebookactie. Twee weken later hadden we het voor elkaar. Een echte win-win situatie”

Zo kan je samen, al is het soms maar op een eenvoudige manier, elkaar versterken. “In dit geval heeft de Stichting Marketing Oldambt een leuke manier om hun Facebookpagina te promoten en ik ben altijd in voor een ludieke actie” aldus Kenter. “Als mensen in de maand augustus de Facebookpagina van Oldambt “liken” dan maken ze kans op een lunch bovenop de d’Olle Witte. Dat is toch gewoon leuk; een lunch op hoog niveau! Met een prachtig uitzicht over de Molenstad.”

Arjan Kenter doet met zijn zaak ook mee met het programma Trips & Travel dat in het voorjaar op RTL4 zal worden uitgezonden en waar Marketing Oldambt de coördinatie van doet. “Als ondernemer alleen, komt het niet eens in je op om aan zo’n programma mee te doen. Maar met een aantal ondernemers samen, kunnen we Oldambt beter op de kaart zetten en dan worden we er uiteindelijk allemaal beter van.”

Bekijk hier de actievoorwaarden

Like ons op Facebook

Deel deze pagina