Winschoten toneel WinterWelVaart op woensdag 28 december

maandag 19 december 2016

Winschoten toneel WinterWelVaart op woensdag 28 december

Stichting Tramhaven Winschoten organiseert in samenwerking met WinterWelVaart op woensdag 28 december een middag en avond voor jong en oud langs de kade van de Tramhaven en in de Tramwerkplaats.
WinterWelVaart Winschoten is te bezoeken tussen 13.00-21.00 uur en is gratis toegankelijk.

In de Tramwerkplaats/Harbour Jazzclub is o.a. een brocante-en kunstmarkt, een demonstratie visserstruien breien, livemuziek, lekkernijen als spekkendikken en De Verhalen van Groningen, zie www.verhalenvangroningen.nl. Ook is de Tramwerkplaats vertrekpunt voor de stadswandeling door historisch Winschoten o.l.v. vrijwilligers van de Stadsgilde.  

In de haven liggen de verlichte schepen De Jentje, De Jonge Jan, RDH10 en Votum Corbis.

Fiepbus
Tijdens WinterWelVaart kunnen kinderen spelen in de Fiepbus die naast de Tramwerkplaats staat. Fiep Westendorp was een succesvolle illustrator (o.a. Pluk van de Petteflet en Jip & Janneke). Op de benedenverdieping van de bus kunnen de jongsten (4-8 jaar) in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Ze vinden er allerlei spelletjes en bekende Fiepkarakters. Op de bovenverdieping kunnen kinderen (en hun begeleiders) spelletjes doen, knutselen en nog veel meer. De Fiepbus is maar liefst 9,5 meter lang en meer dan 3,5 meter hoog!

 

Deel deze pagina