Video's

Oldambt in beweging

Bekijk hier video's over en in Oldambt, zoals RTL Trips & Travel, Vaar TV en 24 uur Blauwestad.

Ode aan Oldambt door Bert Hadders

Bert Hadders en De Nozems hebben een ode aan Oldambt gemaakt. Het nummer heet 'Wat holt ons tegen?'. De videoclip bestaat uit prachtige beelden van het Oldambt. 

Trips & Travel - Groningen

Bekijk hier het RTL4 programma Trips & Travel provincie Groningen van maart 2014. Deze is volledig opgenomen in Oldambt met o.a. aandacht voor het Waterbei Straattheater Festival in Winschoten, varen en zeilen op het Oldambtmeer, kuren bij Fontana Bad Nieuweschans, shoppen in Winschoten, spelen bij het Speulparadies in Beerta en een stukje geschiedenis bij de musea Heiligerlee.

24 uur Blauwestad

24 uur Blauwestad laat het wonen, werken en leven in Blauwestad zien. Zoals het is, niet meer en niet minder. In de film figureren echte bewoners die ieder op hun eigen manier genieten van wonen aan het water en alles wat er rondom Blauwestad te beleven is.

VaarTV - Blauwestad (2016)

Varen in het uiterste noorden van het land, over het Oldambtmeer bij Blauwestad. Dat betekent Rust met een hoofdletter R, maar ook heel veel fun en spektakel. Laura en Nadia gaan op pad met twee zussen en hun aanhang om ze onder te dompelen in de vaarmogelijkheden van provincie Groningen, want daar is voor waterliefhebbers altijd wat te doen.

VaarTV - Blauwestad (2014)

In deze aflevering van het RTL4 watersportprogramma VaarTV staat het Groningse Blauwestad centraal. Presentatrice Vivian Slingerland praat met watersporters op het Oldambtmeer.

RTL Vaart - Oldambtmeer (2013)

Bekijk hier RTL VAART aflevering 7 - 2013 De opnames hebben plaatsgevonden op het Oldambtmeer bij Blauwestad. Het laat prachtig de watersport-, fiets en wandelmogelijkheden zien.

Deel deze pagina