Cadeaubonnen

Bij VVV Oldambt koop je de bonnen waarmee je je vrienden, familieleden, medewerkers of relaties kunt verrassen: VVV cadeaukaart, VVV Lekker Weg, Podium Cadeaukaart, VVV Dinercheque en Nationale Bioscoopbon.
De bonnen zijn aan de balie verkrijgbaar in diverse coupures. Zo kun je altijd zelf de waarde van je cadeau samenstellen. Er kan contant of met pin worden betaald. Grotere bestellingen kunnen ook op rekening worden betaald. Ga hiervoor naar het bestelformulier cadeaubonnen.

VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is de opvolger van de vertrouwde VVV Cadeaubon. De VVV Cadeaukaart geeft meer keuze omdat je deze breder kunt besteden van winkel tot web. De VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen en in delen te besteden. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de € 5,- en € 250,-.

VVV Dinercheque

VVV Dinercheque

De VVV Dinercheque (voorheen Nationale Dinercheque) is een feestelijk cadeau dat onbeperkt geldig is. De culinaire cadeaubon kan bij zo'n 2300 restaurants worden besteed, dus er is altijd wel een restaurant in de buurt waar je met de dinerbon terecht kunt. Van eetcafé tot sterrenrestaurant, de aangesloten restaurants bieden een grote diversiteit in keukens. Bepaal zelf de cadeauwaarde, vanaf € 10,00.

VVV Lekker Weg

VVV Lekker Weg

VVV Lekker Weg is het leukste overnachtingscadeau met keuze uit ruim 2.500 overnachtingsadressen, variërend van een hotel en pension tot bungalow en Bed & Breakfast. De cadeaukaart heeft een waarde naar keuze tussen de € 25,00 en € 150,00 en is vijf jaar geldig vanaf het moment van aankoop. De VVV Lekkerweg cadeaukaart is verpakt in een luxe doosje waarin ook een inspiratieboekje zit.

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Een uniek avondje uit naar keuze? Dat kan met de Podium Cadeaukaart. Met de Podium Cadeaukaart koop je kaartjes voor alle soorten voorstellingen: van theater en concert tot opera en dans. Het is dus altijd een cadeau op maat! Je kan de kaart een waarde meegeven tussen € 10,- en € 150,-. Bijna alle theaters, concertzalen en festivals in Nederland accepteren de Podium Cadeaukaart als geldig betaalmiddel. 

Nationale Bioscoopbon

Nationale Bioscoopbon

Het leukste cadeau voor in het donker! De Nationale Bioscoopbon is 365 dagen per jaar te verzilveren bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland, voor iedere gewenste film. Per kaart kun je een waarde kiezen tussen € 10,- en € 150,-

Deel deze pagina