Fontana Resort Bad Nieuweschans

Fontana Resort Bad Nieuweschans

Hier kun je genieten van een mineraalrijk Thermaalbad (36°C), verschillende saunafaciliteiten, rust- & themaruimtes, ontspannende behandelingen en het sfeervolle Fontana Hotel met alle bijbehorende faciliteiten. Kortom: de ideale locatie om eens alles achter je te laten en weer als herboren huiswaarts te keren! 

Hotel

Het hotel is onderdeel van Fontana Resort Bad Nieuweschans. Vanuit uw kamer loopt u zo in uw badjas binnendoor naar de Thermen. Tevens biedt het de mogelijkheid om vooraf aan of tijdens uw verblijf (afhankelijk van de beschikbaarheid) verschillende behandelingen, waaronder, massage-, huidverzorgings- en aromatherapiebehandelingen te reserveren.

Restaurant

In restaurant ‘Waters of the World’ kunt u 's avonds van een heerlijk diner genieten. Wenst u liever in uw badjas te lunchen en of te dineren? Dan kunt u in Brasserie 'Bubbels' of de SaunaLodge, onderdeel van de Thermen, heerlijk tussen het ontspannen door een drankje, een hapje of een complete maaltijd nuttigen. Als hotelgast kunt u de hele dag kosteloos gebruik maken van het koffie- en theebuffet in de hotellounge. 

Het restaurant bevindt zich in het hotel van Fontana Resort Bad Nieuweschans. Chef-kok Stefan Steinigeweg en zijn brigade werken uitsluitend met verse en duurzame producten, bij voorkeur van lokale producenten en uit eigen (kruiden)tuin. Gastheer Erik Lokken (sommelier/tea-master) zorgt er met zijn team voor dat je een overheerlijk culinair avondje uit beleeft. Met bijpassende wijnen die ook per glas verkrijgbaar zijn en bijzondere mineraalwaters die je op de uitgebreide waterkaart vindt. Tijdens de lunch in Waters of the World hanteren zij een kleine kaart.

Boek een speciaal dag- of meerdaagsarrangement of geef een Bronnenbon cadeau: een ontspannend én origineel cadeau voor een verjaardag of bruiloft.

Contact

Routebeschrijving starten